Bemutatkozás

Üdvözöllek honlapomon. Száva Zsuzsa vagyok, kertészmérnök, a KreaKert alapítója. A természet és a kert szeretete gyermekkorom óta kísér. Eredeti végzettségem szerint közgazdász vagyok és éveken keresztül nemzetközi kereskedelmi területén dolgoztam, míg 2009-ben, egy baráti felkérésnek köszönhetően, megtervezhettem és megépíthettem az első kertet, ami egy életre szóló változást indított el.
Eleinte még eredeti munkám mellett vállaltam kisebb-nagyobb felkéréseket, azonban nagyon hamar eldőlt, hogy számomra a kerttervezés és kertépítés alkotó örömével nem vetekedhet semmi más. Az elhatározást tett követte, a naprakész gyakorlati és elméleti tudás elmélyítése érdekében felvételiztem a Corvinus Egyetem Kertészettudományi karára, ahol 2013-ban kertészmérnökként diplomáztam dísznövény szakirányon.

Neked mi a véleményed? Szeretnél változtatni a kerteden, de nem tudod, pontosan mit és hogyan? Találjuk ki és valósítsuk meg együtt!

Munkáim

Az elmúlt öt év során több kert és pihenőterasz tervezésében és kivitelezésében vehettem részt. Tapasztalatom, hogy egy kert soha nem lehet túl kicsi vagy túl nagy. Még a legrosszabb fekvésű apró erkélyből is városi oázis varázsolható kreatív berendezés és a megfelelő növények használatával, de akár egy több hektáros kert is lehet személyre szabott, mégis tájba illő.

Elsősorban díszkertekkel foglalkozom, de szívesen segítek, ha konyhakertre, veteményesre, fűszerkertre van szükséged vagy a balkonodat, teraszodat, tetőkertedet szeretnéd berendezni, átalakítani.

Számomra megtisztelő, ha beengedsz a kertedbe, amit olyan, együttműködésen alapuló munkával viszonzok, amivel nem csak a végeredmény örömét élvezheted, hanem a teljes folyamat izgalmas, örömteli és inspiráló a tervezéstől a kivitelezésig.

Ízelítő munkáimból

Meggyőződésem, hogy életünkben fontos az állandóság, azonban a változás is jó dolog és kellő akarattal,valamint tanulással mindig valami új és inspiráló dolog születik.

Kertépítő, felújító céget keresel?
Tekintsd meg cégünk ajánlatait!

Száva Zsuzsanna

Kertészmérnök

Phone: +36-20/569-52-29
Email: info@kreakert.hu

KreaKert Kft.
1012 Budapest,
Lovas út 6/b.

    Teljes név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Üzenet

    Close
    Go top